Leverandører

KH-Technic ApS samarbejder med flere leverandører for at kunne løse dine opgaver. De 6 største kan du se her nedenunder. Det er leverandører, som er innovative, har høj kvalitet, leveringssikkerhed og god dokumentation.
Et stort netværk gør, at vi ofte kan finde den optimale løsning til dig, så tøv ikke med at kontakte os.
Spørgsmål til en konkret opgave? - skriv eller ring til os

AVS Römer GmbH & Co. KG

De specialiserer sig indenfor Fødevare, Medicinal og Generel industrien. Deres produkter er bl.a. magnetventiler, fittings og temperatur/tryktransmittere.

Egen produktion af så mange komponenter som muligt er kerneideen i deres virksomhedsfilosofi og foregår alt sammen i Tyskland. Det gør dem i stand til at producere standardprodukter og kundespecifikke løsninger på højeste niveau. Derfor kan de også garantere en langt kortere leveringstid.

 

Tierre Group S.r.l.

Her finder du et kæmpe program i fittings lige fra push-in fittings i PA, POM, PVDF til forniklet messing og AlSI 316. Søger du efter fittings til fødevareindustrien, er de gode til at opfylde dine krav. F.eks. FDA, NSF eller EC 1935/2004

Push-on fitting i plast eller metal, kompressionsfittings, standard fittings, manometre, lynkoblinger, kuglehaner, slanger og meget mere.

material3

sponsor6

Mebra Plastic S.p.a.

Italiens største producent af slanger til pneumatik og industrien. Meget fleksibel og mange muligheder for specialfremstilling.
Stort standard program indenfor:
PA, PU, PE, PVDF, PTFE, FEP og PFA.

sponsor3

ADZ NAGANO GmbH


En stærk leverandør på transmittere i en virkelig god kvalitet, kompakt og til en god pris. Kan lave mange specialiteter. Leverer bl.a. til flyindustrien, hydraulik, pneumatik, proces og HVAC.

material7

ODE S.r.l.

Med mere end 60 års erfaring, som producent i metal, er kvalitet et ufravigeligt nøgleord hos ODE s.r.l., der nu er en del af Ceme Group. De er producent af bl.a. magnetventiler, proportionalventiler, skråsædeventiler og systemer til f.eks. kaffe- og slikautomater.

De producerer efter nyeste teknologiske standarder og designer i 3D og anvender FEM. Programmet er bredt og leveres i materialer såsom messing, AISI 316 og plast.

material4

Atek er en tyrkisk leverandør. De producerer bl.a. sensorer, tryk-, temperatur- og niveau transmittere og leverer til mere end 60 lande verden over. Kvaliteten er uovertruffen og prisen samt leveringstiden meget konkurrencedygtig.


PNEUMAX S.p.A.

Pneumax S.p.A. er en innovativ producent med over 40 års erfaring i pneumatik. De er Italiens største producent af pneumatik.

Fordelene ved Pneumax SpA er bl.a stort udvalg i ventiler, bussystemer og cylindere, samt proportionalventiler, vakuumprogram og clamps.

Vi kan tilbyde kort leveringstid fra centrallager i Malmø til fordelagtige priser.