Leverandører

KH-Technic ApS samarbejder med flere leverandører for at kunne løse dine opgaver. De 6 største kan du se her nedenunder. Det er leverandører, som er innovative, har høj kvalitet, leveringssikkerhed og god dokumentation.
Et stort netværk gør, at vi ofte kan finde den optimale løsning til dig, så tøv ikke med at kontakte os.
Spørgsmål til en konkret opgave? - skriv eller ring til os

Tierre Group S.r.l.

Her finder du et kæmpe program i fittings lige fra push-in fittings i PA, POM, PVDF til forniklet messing og AlSI 316. Søger du efter fittings til fødevareindustrien, er de gode til at opfylde dine krav. F.eks. FDA, NSF eller EC 1935/2004

Push-on fitting i plast eller metal, kompressionsfittings, standard fittings, manometre, lynkoblinger, kuglehaner, slanger og meget mere.

material3

material2

sponsor6

Mebra Plastic S.p.a.

Italiens største producent af slanger til pneumatik og industrien. Meget fleksibel og mange muligheder for specialfremstilling.
Stort standard program indenfor:
PA, PU, PE, PVDF, PTFE, FEP og PFA.

sponsor3

ADZ NAGANO GmbH


En stærk leverandør på transmittere i en virkelig god kvalitet, kompakt og til en god pris. Kan lave mange specialiteter. Leverer bl.a. til flyindustrien, hydraulik, pneumatik, proces og HVAC.

material7

ODE S.r.l.

Med mere end 50 års erfaring, som producent i metal, er kvalitet et ufravigeligt nøgleord hos ODE s.r.l.  De er producent af bl.a. magnetventiler, proportionalventiler, skråsideventiler og systemer til f.eks. kaffe- og slikautomater.

De producerer efter nyeste teknologiske standarder og designer i 3D og anvender FEM. Programmet er bredt og leveres i materialer såsom messing, AISI 316 og plast.

material4

sponsor7

Rotex er en velrenommeret indisk virksomhed med opstart tilbage i 1844.
De producerer magnetventiler indenfor et stort trykområde og kan tilbyde et meget bredt program af højkvalitets-produkter.
Atex, SIL og mange andre certifikater kan leveres.

material1

PNEUMAX S.p.A.

Pneumax S.p.A. er en innovativ producent med over 40 års erfaring i pneumatik. De er Italiens største producent af pneumatik.

Fordelene ved Pneumax SpA er bl.a stort udvalg i ventiler, bussystemer og cylindere, samt proportionalventiler, vakuumprogram og clamps.

Vi kan tilbyde kort leveringstid fra centrallager i Malmø til fordelagtige priser.